Bedrijfsotograaf
Rogier Chang
is een expert
op het gebied van
Bedrijfsfotografie en beeldbanken.

Bedrijfsfotograaf Rogier Chang wil  de wereld een beetje mooier maken.

Door zijn werk als fotograaf, lokaal als vrijwilliger in een Haagse Stadstuin en in de wereld door bomen te laten planten voor elke foto opdracht 🌳.

Al duizenden mensen gefotografeerd en meer dan twintig jaar ervaring.En nog steeds is hij hongerig naar mooie foto’s. Als geen ander krijgt hij je ontspannen op de foto. Aan het werk of als zakelijk portret. Ook als je het vreselijk vindt om voor de camera te staan.

Hij werkt met grote namen zoals DHL, Fedex en de Rijksoverheid, maar ook met lokale ondernemers zoals acupuncturisten, bakkers, installateurs en goudsmeden. Rogier Chang is een gepassioneerde fotograaf die samenwerkt met startups, makers, en wetenschappers – bedrijven die een echte impact hebben op de wereld.

Met meer dan twintig jaar ervaring heeft Rogier alle mogelijke situaties al meegemaakt. Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over bedrijfsfotografie.

Rogier levert foto’s van de hoogste kwaliteit, perfect geschikt voor posters, websites en andere media. Daarnaast biedt hij retoucheer- en bewerkingsdiensten aan, zodat elke foto optimaal tot zijn recht komt.

De tarieven voor Rogiers bedrijfsfotografie worden per project vastgesteld. Wil je meer voorbeelden van zijn werk zien? Neem gerust contact op, dan stuurt hij je graag enkele voorbeelden toe.

 

 

“Van idee tot schitterende foto’s, Rogier Chang maakt het waar.”

Na jouw akkoord helpt Rogier om precies vast te stellen met welke intentie de foto’s worden gemaakt en hoe ze jouw doel het beste kunnen realiseren. Hij peilt ook jouw verwachtingen, zodat de foto’s niet alleen effectief zijn, maar ook bij jou in de smaak vallen.

Na de fotoshoot bewerkt Rogier de beelden zorgvuldig en uploadt hij ze naar een digitale privéomgeving, zodat jij ze kunt bekijken. Zodra jij de foto’s hebt geselecteerd en goedgekeurd, leveren wij deze aan jou.

Rogier werkt door heel Nederland, van Bolsward tot Maastricht, maar meestal is hij te vinden in de Randstad, in steden zoals Leiden, Den Haag of Rotterdam. Heb je vragen of wil je samenwerken met Rogier? Neem dan gerust contact op!

Interesse in Bedrijfsfotografie door Proshoots? Of wil je meer weten over wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons ook direct inhuren voor het maken van een serie productfoto’s.

“Waar de meeste fotografen afhaken,
begint Proshoots.”

De werkwijze van Proshoots

Voorbereiding en Planning

Rogier begint met een grondige voorbereiding. Hij helpt je bepalen met welke intentie de foto’s worden gemaakt en hoe ze je doelen kunnen realiseren. Hij peilt ook je verwachtingen om ervoor te zorgen dat de foto’s bij jou in de smaak vallen.

Fotoshoot en Nabewerking

Na de fotoshoot bewerkt Rogier de beelden zorgvuldig en uploadt hij ze naar een digitale privéomgeving voor jouw beoordeling. Zodra je de foto’s hebt geselecteerd en goedgekeurd, worden ze geleverd.

Actief door Heel Nederland

Proshoots werkt door heel Nederland, van Bolsward tot Maastricht, maar meestal in de Randstad zoals Leiden, Den Haag en Rotterdam.

Specifieke Tarieven en Voorbeelden

Tarieven voor bedrijfsfotografie worden per project bepaald. Voor meer voorbeelden van zijn werk, neem contact op voor een persoonlijke toelichting en voorbeelden.

Tips voor een Succesvolle Fotoshoot

  • Stel een lijst samen: Wat moet er allemaal op de foto komen? Dit voorkomt teleurstellingen achteraf.
  • Communiceer duidelijk: Wat wil je bereiken met de foto’s? Branding, nieuwe klanten, of personeel werven?
  • Informeer je personeel: Zorg dat iedereen weet wanneer de fotoshoot is en waarom deze plaatsvindt.
  • Creëer een passende sfeer: Zorg voor een opgeruimde werkplek en een gepaste dresscode.

Veelgestelde Vragen

  • Visagie: Niet verplicht, maar kan veel goed doen voor een portret.
  • Kledingadvies: Wees representatief voor je bedrijf, vermijd schreeuwende kleuren en teksten op kleding.
  • Fotobewerking: Enkele dagen na de shoot kun je je favoriete foto kiezen uit een voorselectie, die vervolgens professioneel bewerkt wordt.
  • Auteursrechten: Proshoots behoudt het auteursrecht, maar de foto’s mogen binnen de Benelux voor onbepaalde tijd gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden.

“Goede bedrijfsfoto’s versterken
het ‘dit-wil-ik’ gevoel.”

Let’s shoot some awesomeness