Reclamefotografie

Eerst het concept, dan de reclamefoto. Zo denkt Proshoots erover. Voordat de fotoshoot begint, moet eerst helder zijn welke boodschap je wilt overbrengen. Voor het versterken van de corporate identitiy is namelijk een andere stijl reclamefoto’s nodig dan voor een verkoopcampagne voor een nieuw product.

“De kijker moet direct de essentie en de kwaliteit van je product ervaren.”

Waarom reclamefoto’s laten maken?
Om één reden: de kijker overtuigen. Die kijker moet direct de essentie en kwaliteit van je product zien. Niet in een paar seconden – in één seconde.

Hoe til je je product uit boven alle andere?
Het product zelf moet natuurlijk goed zijn. Maar net zo belangrijk is wat het communiceert, welk gevoel het wil overbrengen. Dat gaat om story en styling, maar zeker ook om de technische details van de fotografie.

Proshoots combineert twee talenten. De fotografen zijn technisch zeer begaafd en in staat om verder te denken dan de foto’s alleen. Bij elk shot vragen we ons af wat jij wilt bereiken met je foto. In welk medium ze het best tot hun recht komen, etcetera. Samen met onze opdrachtgevers, artdirectors en creatieven, werken wij aan sterke en karaktervolle reclamecampagnes.

Reclamefotografie nodig?

Productfotografie - Reclamefotografie - Proshoots - Cosmetica
Productfotografie, studiofotografie, fotografie, Proshoots, Pijnacker, Den Haag, Zuid Holland

Fashion fotografie

Ben je op zoek naar sprankelende foto’s van kleding en accessoires voor in je lookbook, website of webshop? Net als bij productfotografie draait het bij professionele fashion fotografie om de eerste indruk die de klant krijgt van de kledingstukken. De foto’s moeten direct het gevoel van “dit-wil-ik-hebben” opwekken.

Mooie fashion foto’s maken direct de look-and-feel van de kleding helder. Bijvoorbeeld de intensiteit van de kleuren en hoe de stof aanvoelt. Je kunt de structuur van het gebruikte leer en fijne stoffen als zijde laten zien en inzoomen op de kleinste en mooiste details, zoals bijzondere steken en afwerkingen.

Plus: hoe beter je klant ziet hoe het product er daadwerkelijk uitziet, hoe minder retourzendingen je krijgt.

Fotografen met feeling voor fashion
Proshoots verdiept zich samen met zijn klant in de beste manier om kledingstukken te fotograferen. Hierbij stellen we ons steeds de vragen voor welke doelgroep de kleding precies bestemd is en wat het gevoel is dat je ermee wilt oproepen? Met het oog van een ouderwetse etaleur laten onze fotografen zien hoe je kleding op z’n mooist kan presenteren.

Extra voordeel: Proshoots kan grote kledingcollecties in zeer korte tijd fotograferen.

productfotografie, schoenen, Proshoots, Pijnacker, Den Haag, Zuid Holland, studiofotografie
Reclamefotografie - Productfotografie - Proshoots - Fashion

Fashion fotografie nodig?

Productfotografie

Productfotografie is de specialisatie van Proshoots. Onze fotografen zijn in staat om zelfs het ingewikkeldste materiaal te fotograferen. Denk aan glimmende en spiegelende objecten van glas en metaal. Kwestie van techniek, creativiteit, geduld, plus een doelgerichte aanpak. Proshoots werkt met de nodige precisie om je product en de stijl van je bedrijf naar voren te laten komen.

Waarom productfoto’s laten maken?
Goede productfoto’s vergroten de conversie van webshops en winkels. Zo’n foto is toch het eerste wat een klant van je product ziet. Het moet ’m direct aanspreken. Als jij zorgt voor aantrekkelijk beeld dat de essentie van je producten weergeeft, heb je direct een voorsprong op je concurrenten. Nog altijd zie je goedkoop aandoende foto’s of platte plaatjes, wat een slechte indruk geeft, die je niet meer goed kan maken.

Mooie foto’s van producten en verpakkingen
Wij fotograferen sieraden en horloges zonder hinderlijke reflecties op metaal en glas. We kiezen graag voor een glossy ondergrond voor een extra luxe uitstraling. Of voor een houten ondergrond als we een meer robuuste uitstraling willen creëren.

Industriële producten en verpakkingen worden nauwkeurig in beeld gebracht. Alle belangrijke kenmerken zoals vorm, kleur en details als sluitingen e.d. worden duidelijk zichtbaar.

Design meubels krijgen het beeld dat ze verdienen. Scherp uitgelicht, zodat de kijker alle features goed ziet. Spiegelende glazen en metalen artikelen helder zichtbaar, zonder irritante reflecties.

Productfotografie nodig?

Productfotografie, studiofotografie, fotografie, Proshoots, Pijnacker, Den Haag, Zuid Holland
Productfotografie, studiofotografie, fotografie, Proshoots, Pijnacker, Den Haag, Zuid Holland