“Waar de meeste fotografen afhaken,
begint Proshoots.”

We hebben de kans gekregen om voor vele
mooie bedrijven en merken te mogen werken

Balmain Paris

Reclame
fotografie

Samen met en in opdracht
van verschillende
reclamebureaus maakt
Proshoots foto’s van o.a.
producten en packshots. Los,
maar ook in aansprekende
settings om het product er op
z’n best uit te laten springen

Fashion
fotografie

Bij mode-artikelen staat ons
vizier op scherp als het gaat
om het goed vastleggen van
de kwaliteit. Kleding en
accessoires worden met
aandacht uitgelicht en met het
oog van een ouderwets
etaleur gepresenteerd.

Product
fotografie

 Van lampen en tafels tot
bakfietsen en industriële
objecten. Productfotografie is
de specialiteit van Proshoots.
Met de nodige precisie laten
we elk product in de stijl van
het bedrijf naar voren komen

Product video

 Met behulp van video kun je
de aandacht beter
vasthouden.
‘Wie is jouw bedrijf? Dit
noemen wij ook wel
‘’Storytelling’’. Met video
maakt jouw verhaal krachtiger
en sprekender
.

Bedrijfs
fotografie

 Door bedrijfsfotografie komt
de kwaliteit van jouw
onderneming tot leven. Wij
leggen zakelijke portretten,
productieprocessen en
reclamefoto’s vast, waardoor
jouw bedrijf opvalt en klanten
aantrekt.

Kambiz Rajabzada

Product Fotograaf

Johnathan Juliana

Videograaf

Rogier Chang

Bedrijfsfotograaf

Reviews

Ali
Ali
17/11/2023
Kambiz is een zeer bekwame professional die goed is in wat hij doet. Vanaf het eerste contact tot oplevering product heeft hij alle tijd genomen om naar ons te luisteren en om aan onze wensen te voldoen. Het resultaat? Ge-wel-dig! Precies wat we wilden en nodig hadden om verder te kunnen met onze onderneming. Kambiz, bedankt! We zullen zeker nog samenwerken in de toekomst.
Joubin Yazdani
Joubin Yazdani
13/11/2023
Ik heb meerdere malen samengewerkt met ProShoots en heb telkens een uiterst professionele ervaring gehad. Het team legt een sterke nadruk op kwaliteit en dat is duidelijk zichtbaar in hun werk. De studiofaciliteiten zijn van topklasse, wat bijdraagt aan een efficiënte en aangename werkervaring.
Micky
Micky
08/04/2023
Proshoots zou ik voor iedereen aanraden! Goede service gehad en uiteraard ook prachtige beelden. Ik had bij andere fotografen altijd het gevoel dat ik een nummertje was maar bij Proshoots is de klant nog echt koning. Chapeau !
Denise Bond
Denise Bond
05/04/2023
Oog voor detail, ongekend blij met het resultaat!
Tuftingshop
Tuftingshop
17/03/2023
Het zijn prachtige fotos en ik zal zeker terugkomen
D VW
D VW
27/05/2022
Voor het eerst met ons bedrijf Easyplants foto's laten maken, echt vakwerk, snapt meteen hoe hij het moet gaan doen. Aanrader.
Radomir Zubac
Radomir Zubac
04/05/2022
Prooshoots heb ik via google gevonden en ben zo bij Kambiz terecht gekomen. Wij communiceerde eerst via email om wat meer informatie te krijgen. Wat mij gelijk een goed gevoel gaf was dat hij heel duidelijk was hoe lang alles gaat duren en wat de prijs zou zijn. Ondertussen hadden we ook telefonisch contact om uit te leggen wat wij nodig hadden van hem en hij legde goed uit hoe hij alles zou uitvoeren. Dit gesprek vond ik erg professioneel. Toen we met de fotoshoot begonnen ging alles best snel en glad omdat alles duidelijk was besproken en Kambiz lekker los kon gaan met zijn talent voor fotografie en het spelen met licht en schaduw. Wij konden zo goed met elkaar werken dat we zelfs niet veel moesten praten tijdens de fotoshoot. Het ging net een dans een beetje van zelf. Ik, mijn team en onze klanten zijn helemaal weg van de kwaliteit van zijn foto’s. Ik zou hem echt aanraden als je geweldige foto's van je producten wil met resultaat dat je producten ook echt overkomen als de top kwaliteit die ze in het echt zijn. Ik zal zeker terugkomen voor meer samenwerking met Kambiz en zijn team. Dutchini
Mercedes van Stuivenberg
Mercedes van Stuivenberg
16/03/2022
Top fotograaf - denkt goed mee en levert geweldige kwalitatieve eind producten af. Aanrader!
Nature's Blend
Nature's Blend
27/12/2021
Wij zijn zeer tevreden met de foto's! Het was een erg prettige samenwerking. De foto's zijn echt van kwaliteit en zeker aan te raden om bij hem productfoto's te laten maken. Hij heeft enorm goede creatieve inbreng en skill!

Fotografen met verbeeldingskracht

  • Hoe fotografeer je spiegelende materialen als glas en metaal?
  • Hoe breng je textuur en gevoel van je fashion over?

Als je je producten wilt verkopen, moet je er een perfect beeld van hebben. Zowel voor print als digitaal. Een kiekje maken kan iedereen. Professionele productfotografie gaat een stuk verder.

Uiteraard is het tonen van de grootte, de diepte en de kleuren belangrijk. Maar nog belangrijker is dat de foto van je product een bepaald gevoel overbrengt aan de doelgroep. Dat de foto de persoonlijkheid van je product laat zien. Dit doet de fotograaf door bijvoorbeeld te variëren in belichting en standpunt. Klinkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk is dat nog een flinke uitdaging.

Zeker als het gaat om producten van reflecterende materialen zoals glas en metaal.

Gelukkig gaat Proshoots altijd door. Net zo lang tot zelfs het meest glimmende tafeloppervlak perfect op de foto staat. Simpelweg is het een kwestie van ervaring, precieze techniek en geduld. Proshoots puzzelt net zolang met licht, perspectief en de gewenste uitsnede tot er rijkgelaagde beelden zijn gecreëerd, waarover zowel Proshoots als opdrachtgever tevreden zijn.

Fotograaf van vorm én ruimte

“Kambiz is niet alleen een technische beeldtovenaar. Met zijn ervaring als grafisch vormgever kijkt hij altijd verder dan het platte beeld van de foto’s alleen. Hij ziet als het ware alles in 3D.”

Mede hierdoor is hij scherp op alles wat er met de uiteindelijke foto gebeurt. Uiteraard altijd in samenspraak met opdrachtgevers en/of art directors.

Wordt het een catalogus of website? Hoe ziet de lay-out eruit? Al deze zaken neemt Proshoots mee in de keuzes als het gaat om perspectief, achtergrond, compositie, scherpte/diepte en licht. Het totale plaatje, zeg maar.

“Goede productfoto’s versterken
het ‘dit-wil-ik’ gevoel.”

Avanta Group, reclamefotografie, productfotografie, Proshoots
Productfotografie - Reclamefotografie - Interieur - Proshoots
Productfotografie, studiofotografie, fotografie, Proshoots, Pijnacker, Den Haag, Zuid Holland, sierraden, goud
Productfotografie - Electronica - Proshoots

Let’s shoot some awesomeness