Proshoots - Studio - Kambiz Rajabzada

Fotograaf en eigenaar
Kambiz Rajabzada
is een expert
op het gebied van
productfotografie.

Kambiz Rajabzada is de trots eigenaar van Proshoots. Samen met zijn medefotografen maakt onder andere productfoto’s die bestemd zijn voor websites, webshops en catalogi.  

De fotografen van Proshoots gebruiken hun technische vaardigheden en creativiteit op zo’n manier dat een product persoonlijkheid krijgt en een gevoel weet over te brengen.

Proshoots weet de juiste combinatie van licht en schaduw keer op keer vast te leggen in fotografie. Met name bij het kwalitatief presenteren van zeer uitdagende objecten, zoals lampen, spiegels, metalen voorwerpen of objecten gemaakt van glimmend of reflecterend materiaal.

Het uitlichten van mechanische en technische objecten vraagt om visie en een analytisch kijkvermogen. Ook spelen kennis van materialen en belichtingstechnieken plus ideeën over interessante composities een rol.

Proshoots beschikt over een professionele fotostudio, gevestigd in Pijnacker. In deze creatieve werkomgeving laat fotograaf Kambiz Rajabzada zich graag inspireren. Voor technische en creatieve oplossingen bedoeld om ‘the perfect shot’ te schieten van jouw product. Voor reclamecampagnes, catalogi, websites en alle andere communicatie.

“Proshoots weet de juiste combinatie van licht en schaduw keer op keer vast te leggen.”

Interesse in productfotografie door Proshoots? Of wil je meer weten over wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons ook direct inhuren voor het maken van een serie productfoto’s.

“Waar de meeste fotografen afhaken,
begint Proshoots.”

Fotografen met verbeeldingskracht

  • Hoe fotografeer je spiegelende materialen als glas en metaal?
  • Hoe breng je textuur en gevoel van je fashion over?

Als je je producten wilt verkopen, moet je er een perfect beeld van hebben. Zowel voor print als digitaal. Een kiekje maken kan iedereen. Professionele productfotografie gaat een stuk verder.

Uiteraard is het tonen van de grootte, de diepte en de kleuren belangrijk. Maar nog belangrijker is dat de foto van je product een bepaald gevoel overbrengt aan de doelgroep. Dat de foto de persoonlijkheid van je product laat zien. Dit doet de fotograaf door bijvoorbeeld te variëren in belichting en standpunt. Klinkt misschien eenvoudig, maar in de praktijk is dat nog een flinke uitdaging.

Zeker als het gaat om producten van reflecterende materialen zoals glas en metaal.

Gelukkig gaat Proshoots altijd door. Net zo lang tot zelfs het meest glimmende tafeloppervlak perfect op de foto staat. Simpelweg is het een kwestie van ervaring, precieze techniek en geduld. Proshoots puzzelt net zolang met licht, perspectief en de gewenste uitsnede tot er rijkgelaagde beelden zijn gecreëerd, waarover zowel Proshoots als opdrachtgever tevreden zijn.

Fotograaf van vorm én ruimte

“Kambiz is niet alleen een technische beeldtovenaar. Met zijn ervaring als grafisch vormgever kijkt hij altijd verder dan het platte beeld van de foto’s alleen. Hij ziet als het ware alles in 3D.”

Mede hierdoor is hij scherp op alles wat er met de uiteindelijke foto gebeurt. Uiteraard altijd in samenspraak met opdrachtgevers en/of art directors.

Wordt het een catalogus of website? Hoe ziet de lay-out eruit? Al deze zaken neemt Proshoots mee in de keuzes als het gaat om perspectief, achtergrond, compositie, scherpte/diepte en licht. Het totale plaatje, zeg maar.

“Goede productfoto’s versterken
het ‘dit-wil-ik’ gevoel.”

Avanta Group, reclamefotografie, productfotografie, Proshoots
Productfotografie - Reclamefotografie - Interieur - Proshoots
Productfotografie - Electronica - Proshoots

Let’s shoot some awesomeness